LÄNKAR

Här är länkar till samarbetspartners och produkter för fester och dj´s.

Listan uppdateras löpande.

Här kan ni önska låtar när ni är på tillställningen jag spelar på. Önskemålen kommer direkt in i anläggningen och jag kan snabbt söka efter era önskemål. Kan även svara på meddelanden, helt enkelt en smart kontakt funktion. Fungerar mycket bra på mobiltelefoner.

Dj Tito är min närmaste samarbetspartner som jag har haft förmånen att lära känna under åren, vi delar samma genuina intresse för dj:ande och musik och har samma upplägg mot kunder. Skulle någon av oss få förhinder att spela, så hjälper vi varandra.  Jag kan varmt rekommendera honom om jag skulle vara bokad.

                      Hyra lyxiga tillbehör till festen.

Bergamunken hyr ut allt från Popcorn, Slush, Sockervadd till Mjukglass maskiner. Efter kontakt med företaget på flera tillställningar så kan jag säga att dom har riktigt bra produkter och trevlig personal som jag kan rekommendera.

 

Det här är ingen samarbetslänk, bara ett tips på var du kan hitta partykläder och tillbehör som kan behövas till festen.

Företaget har både webshop och butiker på flera orter som gör det möjligt att enkelt kunna handla över disk.

Jag har med hjälp av Northernlightsofsweden.se fått den hjälp jag behövde för att starta upp denna sida och är tacksam för all den professionella hjälp och alla tips jag fått.

Så önskar ni få hjälp med att bygga hemsida tveka inte att klicka här ovanför och kontakta dom.